<Le> Vers (libre) et prose - Povchanič, Štefan
Nejasné rozdiely medzi voľným veršom a prózou. Definícia rozdielov na základe kontrastívnej analýzy povrchových elementov a funkcií básne. Zohľadnené princípy literárneho uznania a komunikácie.