[Coroprate discourse] - Šajgalíková, Helena
Recenzia na monografiu, ktorá pozostáva zo siedmich kapitol, ktoré systematicky vymedzujú podnikový diskurz z hľadiska aktérov, žánrov i funkcií v rámci podnikovej praxe.