Riadenie rizika a úloha kontroly ako nástroja pre ich riešenie vo verejnej správe - Oláh, Michal
Riziko a jeho charakteristika vo verejnej správe. Systém riadenia a kontroly. Cieľ stratégie riadenia rizika. Faktory riadenia rizík. Vnútorný kontrolný systém a riadenie rizík. Existencia rizík a finančná kontrola. Procesy riadenia rizík. Identifikácia rizika (vyhľadávanie). Kategorizácia rizík. Hodnotenie (odhad) rizika. Monitorovanie a vyhodnocovanie procesu riadenia rizík.