Application of the analytic hierarchy process method in a comparison of financial leasing and loans - Chalúpková, Eva
Metódy rozhodovacích procesov pri viacerých kritériách. Princíp procesu analytickej hierarchie (AHP) - delenie na menšie a detajlnejšie časti. Analýza senzitivity s cieľom zoradenia možných alternatív financovania. Lízing s vysoku akontáciou vyhodnotený ako najlepšia možnosť.