Psychopatické črty pomáhajú v biznise aj politike, ale... - Petková, Zuzana
Rozhovor s riaditeľom Psychiatrickej liečebne v Bohniciach o psychiatrických ochoreniach, skrytej chorobnosti, príčinách depresií manažérov, alkoholizme a užívaní tvrdých a ľahkých drog, kokaíne, ktorý je rozšírený aj medzi manažérmi a pomáha im dosahovať výsledky.