Napĺňanie manažérskej funkcie organizovania v podmienkach obecnej samosprávy na Slovensku - Belajová, Anna
Manažérska funkcia organizovania v súkromnej a verejnej správe. Základné funkcie manažmentu. Obecná samospráva a funkcia rozhodovania. Organizovanie v miestnej samospráve. Príklad organizačnej štruktúry obce.