Nelegálna práca a nelegálne zamestnávanie v zmysle právneho rámca SR - Neumannová, Anna
Nelegálna práca a nelegálne zamestnávanie, ich podstata a právne vymedzenie. Nelegálna práca a zamestnávanie v podmienkach Slovenskej republiky. Kontrola nelegálnej práce a nelegálneho zamestnávania. Zmeny v legislatíve od 1.1.2014.