Rural income diversification patterns and their determinants in China - Zhao, Jianmei
Rozdelenie príjmov z hľadiska odvetvia priemyslu a lokality jeho generácie. Aplikácia Bayesovho multinominálneho probit (MNP) modelu. Výsledky poukazujú na neefektivitu delenia príjmu vo väčších rodinách vzhľadom na jej neproduktívnu časť a na vysokú váhu referencií z okolitých susedstiev.