Analýza možností zisťovania on–line reputácie univerzít a vysokých škôl na slovenskom virtuálnom trhu - Dorčák, Peter, 1979-
Analýza možností zisťovania, resp. merania virtuálnej reputácie vybraných subjektov pôsobiacich na slovenskom virtuálnom trhu. Prezentácia konkrétnej reputácie vybraných subjektov pôsobiacich na špecifických trhoch.