Prístupy k chápaniu guerilla marketingu v kontexte súčasného marketingového riadenia - Samuhelová, Magdalena
Model guerilla marketingu. Techniky, determinanty a efekty. Stratégia guerilla marketingu. Guerilla marketing ako alternatíva k tradičným nástrojom marketingovej komunikácie.