Připravenost marketingových manažerů k řešení současných otázek marketingu - Jurášková, Olga
Porovanie globálneho a lokálneho výskumu v dvoch oblastiach - v oblasti vnímania hrozieb a príležitostí súčasnosti, trendoch v marketingu a marketingovom prostredí a v obblasti informačných zdrojov, ktoré marketingový manažéri používajú k svojmu rozhodovaniu v čase ekonomickej krízy.