Venovať pozornosť dátam sa oplatí - môžete vďaka nim zarobiť viac - Kostič, Martin
Nové inovatívne riešenia v oblasti Business Intelligence (BI) v podnikaní - Business Discovery, ktorých sledovaním spoznáme alebo potvrdíme zdroje skrytých rezerv vo výrobe a ich dopad na podnikanie.