Čas vnímám jako sochařskou hlínu pod stolem - Kejhová, Hana
Rozhovor s prednostom Ústavu etiky 3. lekárskej fakulty Karlovej univerzity v Prahe o osobných vzoroch v živote, o nástrahách slobody a individualizmu, o vzťahu k autoritám v súčasnosti, o spolupráci, o emóciách, o názoroch psychológa C. G. Junga, o kresťanstve.