Webinář není vhodný jen pro vzdělávání - Skála, David
Čo je webinár. Využitie webinárov vo firemnej praxi. Ako začať s webinárom. Najčastejšie chyby pri usporiadaní webinára. Praktické odporúčania pre lektorov webinárov.