Bankéři, vystříhejte se nadměrného obtěžování klientů - Janda, Josef
Správne využitie informačných technológií a ich prínosy pre banky. Využívanie dát a ďalších digitálnych aktív. Zdokonaľovanie interných procesov, ktoré môžu bankám pomôcť v ich podnikateľských cieľoch.