Charakteristika "mikro účtovnej jednotky" - Stanley, Renáta, 1981-
Novelou zákona č. 431/2002 Z.z. sa s účinnosťou od 1.1. 2014 zaviedol do slovenskej legislatívy nový typ účtovnej jednotky "Mikro účtovná jednotka". Jej vmedzenie podľa zákona o účtovnictve.