Daňový poriadok - vybrané príklady z procesu (daňová prevencia - aj vybrané tabuizované otázky v širšom kontexte) - Burák, Emil
Vybrané príklady z daňovej praxe s akcentom na vysvetlenie niektorých systémovo-procesných, najkontroverznejších a zbytočne dlhodobo tabuizovaných otázok.