Odraz postavení sektoru služeb v zemích EU v odvětvích náročných na znalosti v české ekonomice - Zeman, Karel
Postavenie skupín odvetví náročných na vedomosti v špecializačných profiloch ekonomík. Postavenie služieb náročných na vedomosti v špecializačných profiloch ekonomík.