<The> Clustering Sen-Shorrock-Thon index estimating the subclusters' connection strenght - Pastorek, Lukáš
Koeficient frekvencie na základe SST indexu chudoby. Využitie pri dôkladnejšej snahe o segmentáciu trhu, cielenú kampaň, odhad rizikových trhových rozhodnutí a vizualizáciu algoritmov. Výsledky porovnávané s vizualizáciou získanou matrixovou metódou jednotnej vzdialenosti.