Novela zákona o konkurze a reštrukturalizácii splnila očakávania o náraste počtu firiem v úpadku iba čiastočne - Marková, Jana
Očakávania o náraste počtu vyhlásených konkurzov a ozdravenie podnikateľského prostredia po novele zákona č. 348/2011 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii. Vývoj počtu podnikateľských subjektov v úpadku a počet vyhlásených konkurzov v odvetviach a krajoch.