<An> Empirical analysis of the relationship between fiscal decentralization and the size of government - Golem, Silvia
Autorky prostredníctvom empirickej analýzy údajov z 23 krajín OECD za obdobie rokov 1970-2008 skúmajú vzájomný dlhodobý vzťah medzi fiškálnou decentralizáciou a veľkosťou štátnej správy.