Systém verejného obstarávania v Slovenskej republike a v krajinách Európskej únie - Dubcová, Gabriela, 1968-
Problém objektívnosti a transparentnosti získavania a používania zdrojov v oblasti verejného obstarávania. Charakteristické atribúty aktuálneho stavu verejného obstarávania na Slovensku a komparácia systémov organizácie verejného obstarávania v krajinách EÚ.