Zriadenie, hospodárenie a zrušenie rozpočtovej a príspevkovej organizácie - Petrášová, Tatiana
Zriadenie, hospodárenie a zrušenie rozpočtovej aj príspevkovej organizácie je upravené v zákone č. 523/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.