Komentár k novele postupov účtovania pre ROPO, štátne fondy, obce a VÚC - Hirtlová, Lucia
Opatrenie Ministerstva financií Slovenskej republiky z 8. augusta 2007 č. MF/16786/2007-31, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre rozpočtové organizácie, príspevkové organizácie, štátne fondy, obce a vyššie územné celky v znení neskorších predpisov bolo s účinnosťou od 1. 1. 2014 zmenené a doplnené opatrením Ministerstva financií Slovenskej republiky č. MF/19568/2013-31. Predmetom novely bolo predovšetkým zapracovanie zmien vyplývajúcich z novely zákona č. 352/2013 Z. z., ktorá výrazne zmenila platný zákon č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov .