Obchodné vzťahy medzi SR a Tureckom a možnosti firiem uplatniť sa na tureckom trhu - Vargová, Andrea
Vzájomné obchodné vzťahy od vzniku samostatnej Slovenskej republiky a ich vývoj medzi SR a Tureckom. Analýza podnikateľského prostredia, typy obchodných spoločností, obchodné bariéry, charakteristika konkurencie v Turecku.