Intersest rate and exchange rate forecasting in the Czech Republic: do analysts know better than a random walk? - Baghestani, Hamid
Porovnanie predpovedí mesačných a 12-mesačných správ o odhadoch vývoja úrokových mier dvojtýždňových repo sadzieb, ročných PRIBOR sadzieb a kurzov CZK/EUR v intervale 2005-2012. Porovnanie odhadov domácich a zahraničných analytikov.