Špecifiká controllingu neziskových organizácií - Hrušovská, Dana, 1964-
Controlling v neziskových organizáciách skvalitňuje riadiaci proces, upozorňuje na možné riziká a prípadné príležitosti, podporuje manažment v zdôvodňovaní potreby existencie organizácie. Faktory riadenia spoločné pre controlling v neziskových organizáciách a ziskových podnikoch.