Attitude toward advertising in general and attitude toward a specific type of advertising - a first empirical approach - Dianoux, Christian
Skúmanie postojov spotrebiteľov voči reklame. Výskum zahŕňa respondentov z troch krajín s rôznym ekonomickým a kultúrnym zázemím (Nemecko, Ukrajina, USA). Vplyv náboženstva na reklamu.