Corporate social responsibility in commercial banking - a case study from the Czech Republic - Burianová, Lenka
Teoretické aspekty CSR (Corporate social responsibility) v komerčnom bankovíctve a meranie úrovne CSR vo vybraných českých komerčných bankách. Spoločenská zodpovednoť firiem, etické princípy v bankovom sektore.