Virtual Study Environment as an Innovational Element in Education - Kršák, Branislav
IKT vo vzdelávaní, najmä dištančnom. Aktuálne trendy v IKT a vzdelávaní. Charakteristika virtuálneho vzdelávacieho prostredia a vývoja adekvátnych multimediálnych študijných materiálov.