Comparison and evaluation of bank efficiency in Austria and the Czech Republic - Svitálková, Zuzana
Článok porovnáva a hodnotí efektívnosť bankového sektora v Českej republike a v Rakúsku v období rokov 2004-2011. Modely CCR a BCC. Analýza DEA.