Postavenie angličtiny v preferenciách študentov na Ekonomickej univerzite v Bratislave - pilotný prieskum - Ivančová, Ladislava, 1980-
Angličtina v kontexte vyššieho vzdelávania. Pilotný výskum autorky s témou postavenie angličtiny v kontexte jazykovej politiky Európskej únie. Úroveň ovládania anglického jazyka medzi študentmi vysokých škôl.