Reflexe současné podoby státu - Tichá, Karolina
Moc ako východisková kategória. Teoretické ponímanie štátu. Multilevel governance (MLG). Štát a globalizácia. Slabnúce postavenie štátu vz. argumenty pre zachovanie jeho dôležitosti.