Jazyková príprava cudzincov na Slovensku ako nevyhnutný osobnostný rast - Kurotová, Alona
Priblíženie problematiky jazykovej prípravy cudzincov na Slovensku v kontexte celoživotného vzdelávania. Školské vzdelávanie cudzincov, ďalšie vzdelávanie cudzincov. Motivácia prisťahovalcov.