Rizika nových opatření Evropské centrální banky - Neumann, Stanislav
Zasadnutie Rady guvernérov Európskej centrálnej banky a opatrenia zamerané na menovú politiku a podporu úverov reálnej ekonomiky. Ekonomický rast a úroveň inflácie. Ekonomické rozdiely medzi krajinami eurozóny.