Vzťah demokracie a odbornosti v obecnej samospráve Slovenskej republiky - Palúš, Igor
Analýza ústavnoprávnych aspektov vzťahu demokracie a odbornosti v obecnej samospráve so zreteľom sa na tie prvky uvedeného vzťahu, ktorá v konfrontácii legislatívy a praxe vyznievajú v podmienkach Slovenskej republiky najkontroverznejšie.