Žraloci v oblecích aneb štorkoviny pana Mikuly - Janda, Josef
Kontrola finančných poradenských spoločností a práca finančných poradcov a sprostredkovateľov v ČR. Skvalitnenie trhu finančného poradenstva a ochrana klientov. Pripravovaná novela zákona finančného poradenstva v ČR č. 38/2004 Sb.