Komparácia trhu práce v regiónoch štátov Vyšehradskej štvorky - Masárová, Jana
Analýza miery nezamestnanosti a miery dlhodobej nezamestnanosti k krajinách V4. Rozdiely vo vývoji trhu práce v regiónoch uvedených štátoch.