Vliv chudoby na vzdělávání - Müllner, Jaroslav
Transformácia a decentralizácia vzdelávacích sústav a faktory súvisiace s chudobou. Problematika chudoby vo vzťahu ku vzdelávaniu. Štrukturálne riziká, ktoré obsahuje vzdelávací systém Českej republiky.