Deterministická kvantifikácia rizika úmrtnosti v produktoch životného poistenia - Bilíková, Mária, 1951-
Základné produkty životného poistenia a niektoré finančné riziká, ktoré podstupuje životná poisťovňa pri ich predaji. Kalkulácia poistných rezerv pre modelové produkty poistenia a ako typ produktu ovplyvňuje finančné riziko spôsobené zmenou úmrtnosti.