Využití sociálních sítí jako nástroje marketingové komunikace destinace - Vajčnerová, Ida
Charakteristika sociálnej siete. Využívanie sociálnych sietí ako nástroja marketingovej komunikácie. Možnosti sociálnych sietí na propagáciu destinácie cestovného ruchu. Výsledky prieskumu.