Český finanční trh si loni připomněl dvacetileté jubileum, Česká asociace pojišťoven až letos - Daňhel, Jaroslav
Základné a významné zmeny na finančnom trhu v období po rozdelení Československa, a to tak v oblasti bankovníctva ako aj v oblasti poisťovníctva. Poistný trh a výskyt poistných udalostí, finančná kríza a ekonomické podmienky pre vytváranie poistných produktov.