K problematike komerčného poistného trhu a poistenia medzinárodných rizík ako súčasti neživotných rizík - Drugdová, Barbora
Problematika komerčného poistného trhu a poistenia medzinárodných rizík ako súčasti neživotných rizík. Poisťovaním medzinárodných rizík sa na slovenskom komerčnom poistnom trhu zaoberajú komerčné poisťovne, združené v Slovenskej asociácii poisťovní. Poistné produkty sú zamerané na poisťovanie medzinárodných rizík, ktoré sú súčasťou neživotných rizík.