Informačné systémy a procesné riadenie vo vzdelávaní - Kočíková, Elza
Súčasný svet je obklopený nekonečným množstvom informačno-komunikačných technológií, informačných systémov. Rozvoj týchto technológii a systémov je implementovaný všade okolo nás, teda aj do školstva, do samotného procesu vzdelávania. Zdokonaľovanie informačných technológií v kontexte s globalizáciou umožňuje vytvoriť rozhodujúce kritéria kvality pre vzdelávanie a zabezpečiť konkurencieschopnosť. Tento fakt je ale náročný pre riadenie organizácie a mal by viesť k pochopeniu a správnemu prístupu ku kvalite vzdelávania pre všetkých pracovníkov v organizácii.