Maintenance planning - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Systém aktivít údržby - vývoj dizajnu produktu, plánovanie preventívnych opatrení, servisných služieb, atď. Terminológia údržby. Charakteristika systémov náchylných k chybnému správaniu. Stav systémov a ich požiadavky na údržbu.