Nové členské krajiny EÚ v procese ekonomickej a sociálnej konvergencie - Kabát, Ladislav
Hrubý domáci produkt v ekonomickej teórii a praxi a jeho interpretačné limity. Hospodársky rast v ukazovateľoch HDP a HDP na obyvateľa v porovnaní s vybranými indikátormi sociálneho vývoja. Ukazovatele kvality života v zmysle Stiglitz-Senovej správy. Kvalita života v ukazovateľoch EU SILC. Podiel obyvateľstva ohrozeného chudobou v % z celkového počtu. Ohrozenie chudobou - zárobkovo činné obyvateľstvo v %.