Management in knowledge networks - Lesáková, Dagmar, 1949-
Partnerské firmy a ich spoločné siete kvalitného vzdelávania. Záruka kvality: efektívna kombinácia využívania kompetencií partnerov. Identifikácia problémov v procese generácie vzdelávania, transfere poznatkov a ich aplikácii, ako aj spolupráce partnerov. Aspekty problémov: personálne, technologické, organizačné a kultúrne. Proces manažmentu vzdelávacích sietí.