Cieľavedomé formovanie organizačnej kultúry – predpoklad úspešného pôsobenia zamestnancov - Kachaňáková, Anna
Organizačná kultúra a jej význam. Obsah a sila organizačnej kultúry. Riadenie zmeny organizačnej kultúry. Organizačná kultúra na Slovensku.