Spotrebiteľ a behaviorálne aspekty dopytu po poistení: teoretické východiská - Ondruška, Tomáš, 1988-
Pohľad na zistenia v oblasti behaviorálnych financií s ohľadom na voľbu spotrebiteľov. Spoločné a rozdielne črty teoretických východísk teórie očakávaného úžitku a prospektovej teórie so zreteľom na poistné potreby jednotlivcov.