Tak sme dobehli Čechov - Lehuta, Michal
Dobiehanie Slovenska za Českom. Porovnanie niektorých ukazovateľov ekonomiky Slovenska a Českej republiky. Slabá česká koruna, silné euro. Vyššie príjmy v SR. Najvýznamnejšie obdobie - obdobie medzi rokmi 2004 až 2008.